składnik / sos ostrygowy
A może zaproponuję coś innego?

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min

Tartaletki z kremem orzechowym i owocami
4 osób
60 min

Deser z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
4 osób
17 min

Pilaw z quinoa z rybą
4 osób
65 min

Jajko cocotte z kozim serem
2 osoby
22 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Szaszłyki z szynki wieprzowej z ananasem, papryczką chili i kolendrą
8 osób
170 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min