składnik / sos ostrygowy
A może zaproponuję coś innego?
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Grillowane szaszłyki z kurczaka
4 osób
46 min
Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min
Sałata z półgęskiem
4 osób
39 min
Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min
Mule po marynarsku
2 osoby
46 min
Pikantny filet z piersi kurczaka z nadzieniem warzywno-migdałowym
4 osób
60 min
Chłodnik pomidorowy z jogurtem
4 osób
85 min
Zupa warzywna z dorszem
4 osób
55 min
Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min
Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min
Japońska tempura z kwiatów cukinii
2 osoby
18 min