mięso / indyk

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Sauté z indyka z mleczkiem kokosowym
4 osób
20 min
A może zaproponuję coś innego?

Piernikowo-gruszkowy sernik w pucharkach
2 osoby
25 min

Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min

Bigos z sandaczem i glazurowanymi szalotkami
4 osób
54 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Tiramisu z kajmakiem i mango
6 osób
140 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min