mięso / indyk
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sauté z indyka z mleczkiem kokosowym
4 osób
20 min
A może zaproponuję coś innego?
Małże Św. Jakuba (Przegrzebki) z karmelizowanym grejpfrutem
4 osób
25 min
Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min
Zupa krem z brokułów z wędzonym łososiem i mascarpone
4 osób
30 min
Gotowane banany w słodkim sosie kokosowo-limonkowym
4 osób
16 min
Sałatka z ryżu i soczewicy z papryką i kurczakiem
4 osób
45 min
Papryka zapiekana z serem feta
4 osób
45 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Tarta prowansalska
4 osób
60 min
Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
Piernikowo-gruszkowy sernik w pucharkach
2 osoby
25 min