mięso
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Pucharki z serkiem waniliowym z kiwi i bazylią
4 osób
20 min
Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min
Mus z kiwi i rabarbaru
4 osób
115 min
Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min
Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min
Domowe frytki
1 osoba
35 min
Sałatka tajska z grillowanym łososiem
4 osób
21 min
Rolowana lasagne z cukinią i orzechami
4 osób
35 min
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min
Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min
Szakszuka na śniadanie i nie tylko
1 osoba
20 min