ryby / owoce morza

Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min

Mule po marynarsku
2 osoby
46 min

Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Sałatka tajska z grillowanym łososiem
4 osób
21 min

Dyniowy krem z łososiem
4 osób
30 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Świeża sałatka z marchewką, papryką i tuńczykiem
4 osób
19 min

Pilaw z quinoa z rybą
4 osób
65 min

Zupa warzywna z dorszem
4 osób
55 min

Dorsz z soczewicą i świeżym szpinakiem
4 osób
65 min

Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min

Bigos z sandaczem i glazurowanymi szalotkami
4 osób
54 min

Małże Św. Jakuba (Przegrzebki) z karmelizowanym grejpfrutem
4 osób
25 min
A może zaproponuję coś innego?

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Sauté z indyka z mleczkiem kokosowym
4 osób
20 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min

Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min

Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Sałatka z kurczaka z mango i papają
4 osób
30 min

Tiramisu z kajmakiem i mango
6 osób
140 min