mięso

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min

Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min

Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min

Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min

Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min

Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Chili con carne
4 osób
50 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?

Tarta z suszonymi pomidorami
6 osób
45 min

Sałata z półgęskiem
4 osób
39 min

Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min

Piernikowo-gruszkowy sernik w pucharkach
2 osoby
25 min

Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min

Dorsz z soczewicą i świeżym szpinakiem
4 osób
65 min

Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min

Rolowana lasagne z cukinią i orzechami
4 osób
35 min

Tarta z pomidorami
4 osób
90 min

Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min

Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min

Deser z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
4 osób
17 min