mięso
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Szaszłyki z piersi kurczaka z sosem cytrynowo-kaparowym i czerwonym pieprzem
1 osoba
70 min
Kurczak pieczony z ananasem i koprem włoskim
6 osób
80 min
Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min
Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min
Omlet chiński
4 osób
25 min
Jajka po meksykańsku
4 osób
65 min
Domowe chipsy
1 osoba
13 min
Tiramisu z kajmakiem i mango
6 osób
140 min
Tarta prowansalska
4 osób
60 min
Deser z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
4 osób
17 min
Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min
Tarta z pomidorami
4 osób
90 min