mięso
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min
Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min
Mus z kiwi i rabarbaru
4 osób
115 min
Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min
Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min
Grillowane szaszłyki z kurczaka
4 osób
46 min
Pikantny filet z piersi kurczaka z nadzieniem warzywno-migdałowym
4 osób
60 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min
Tartaletki z kremem orzechowym i owocami
4 osób
60 min
Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min