mięso
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Tarta prowansalska
4 osób
60 min
Egzotyczne owoce z grilla
4 osób
16 min
Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min
Tortilla z kabaczka i sera owczego
4 osób
45 min
Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min
Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min
Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min
Mule po marynarsku
2 osoby
46 min
Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min
Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min