Faszerowane warzywa
danie dla 4 osób
czas przygotowania
20 min
czas
przyrządzenia
50 min
1. etap
zrobione
Z ugotowanych cebul, pomidora i z cukinii wydrąż środek i drobno posiekaj, wrzuć do miski.
zaznacz jako zrobione
2. etap
zrobione
Do miski dodaj mięso, odsączony chleb, boczek, posiekane zioła, pistacje, przyprawy i łyżkę oleju.
zaznacz jako zrobione
3. etap
zrobione
Wszystko wymieszaj i nadziej warzywa farszem.
zaznacz jako zrobione
4. etap
zrobione
Z góry posyp żółtym serem, skrop oliwą, posól i popieprz. Wstaw do piekarnika, nagrzanego do 180°C.
zaznacz jako zrobione
Podobne przepisy
Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Rolowana lasagne z cukinią i orzechami
4 osób
35 min
Mule po marynarsku
2 osoby
46 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Karp po laotańsku
4 osób
45 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Sałatka tajska z grillowanym łososiem
4 osób
21 min
A może coś zupełnie innego?
Mule po marynarsku
2 osoby
46 min
Fondant gruszkowy z karmelem z masy krówkowej
6 osób
110 min
Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Domowe chipsy
1 osoba
13 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Świeża sałatka z marchewką, papryką i tuńczykiem
4 osób
19 min
Sałatka z kurczaka z mango i papają
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Szaszłyki z szynki wieprzowej z ananasem, papryczką chili i kolendrą
8 osób
170 min
Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min