składnik / boczek

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
A może zaproponuję coś innego?

Jajka po meksykańsku
4 osób
65 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Dyniowy krem z łososiem
4 osób
30 min

Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min

Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min

Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min

Sernik na zimno z kwiatami i karmelem
6 osób
405 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Chłodnik pomidorowy z jogurtem
4 osób
85 min

Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min