składnik / boczek

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
A może zaproponuję coś innego?

Bigos z sandaczem i glazurowanymi szalotkami
4 osób
54 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min

Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Pilaw z quinoa z rybą
4 osób
65 min

Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min

Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min