składnik / gęś

Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min

Sałata z półgęskiem
4 osób
39 min
A może zaproponuję coś innego?

Świeża sałatka z marchewką, papryką i tuńczykiem
4 osób
19 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Omlet chiński
4 osób
25 min

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Pikantny filet z piersi kurczaka z nadzieniem warzywno-migdałowym
4 osób
60 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Deser z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
4 osób
17 min