mięso / wołowina

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min

Chili con carne
4 osób
50 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min
A może zaproponuję coś innego?

Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min

Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min

Sezamowe i makowe bułeczki maślane
4 osób
85 min

Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min

Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min