mięso
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min
Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Sałatka z kurczaka z mango i papają
4 osób
30 min
Bruschetta z szynką parmeńską i tapenadą
4 osób
25 min
Domowe chipsy
1 osoba
13 min
Zupa krem z brokułów z wędzonym łososiem i mascarpone
4 osób
30 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Daktylowa pychota z karmelowym sosem
6 osób
80 min
Bigos z sandaczem i glazurowanymi szalotkami
4 osób
54 min
Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min
Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min
Clafoutis z marchewką i rodzynkami
4 osób
100 min
Jajka po meksykańsku
4 osób
65 min
Mule po marynarsku
2 osoby
46 min