przepisy
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Karaibski deser bananowy
4 osób
15 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min
Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
Daktylowa pychota z karmelowym sosem
6 osób
80 min
Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min
Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min
Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min