przepisy

Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Chili con carne
4 osób
50 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Karaibski deser bananowy
4 osób
15 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Daktylowa pychota z karmelowym sosem
6 osób
80 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min

Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min