składnik / boczek
Faszerowane warzywa
4 osób
70 min
Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min
Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min
Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
A może zaproponuję coś innego?
Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min
Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min
Gotowane banany w słodkim sosie kokosowo-limonkowym
4 osób
16 min
Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min
Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Jajka po meksykańsku
4 osób
65 min
Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min
Sałatka z kurczaka z mango i papają
4 osób
30 min
Pucharki z serkiem waniliowym z kiwi i bazylią
4 osób
20 min
Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min
Bruschetta z szynką parmeńską i tapenadą
4 osób
25 min