składnik / boczek

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
A może zaproponuję coś innego?

Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min

Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min

Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min

Pucharki z serkiem waniliowym z kiwi i bazylią
4 osób
20 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Jajka po meksykańsku
4 osób
65 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Domowe frytki
1 osoba
35 min

Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min

Pilaw z quinoa z rybą
4 osób
65 min

Tarta z suszonymi pomidorami
6 osób
45 min

Piernikowo-gruszkowy sernik w pucharkach
2 osoby
25 min