składnik / ocet balsamiczny

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min

Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min

Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min
A może zaproponuję coś innego?

Japońska tempura z kwiatów cukinii
2 osoby
18 min

Tarta flanowa ze śliwkami
4 osób
50 min

Tortilla z kabaczka i sera owczego
4 osób
45 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min

Tartaletki z kremem orzechowym i owocami
4 osób
60 min

Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Zupa warzywna z dorszem
4 osób
55 min

Bruschetta z szynką parmeńską i tapenadą
4 osób
25 min

Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min

Bigos z sandaczem i glazurowanymi szalotkami
4 osób
54 min