składnik / ocet balsamiczny

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min

Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min

Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min

Crumble z czerwonymi owocami i octem balsamicznym
4 osób
40 min
A może zaproponuję coś innego?

Tarta prowansalska
4 osób
60 min

Deser z grillowanych pomidorów z kandyzowanym imbirem
4 osób
23 min

Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Mule po marynarsku
2 osoby
46 min

Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min

Francuska zupa grochowa
4 osób
70 min

Świeża sałatka z marchewką, papryką i tuńczykiem
4 osób
19 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Zupa warzywna z dorszem
4 osób
55 min