danie główne
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min
Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min
Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min
Grillowane szaszłyki z kurczaka
4 osób
46 min
Szakszuka na śniadanie i nie tylko
1 osoba
20 min
Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min
Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min
Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min
Jajko cocotte z kozim serem
2 osoby
22 min
Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min
Tarta prowansalska
4 osób
60 min
Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min
Szaszłyki z piersi kurczaka z sosem cytrynowo-kaparowym i czerwonym pieprzem
1 osoba
70 min
Sałatka z kurczakiem i melonem z grilla w miodowo-ziołowym vinaigrette
4 osób
30 min
Sałatka z ryżu i soczewicy z papryką i kurczakiem
4 osób
45 min
Japońska tempura z kwiatów cukinii
2 osoby
18 min
Tarta z pomidorami
4 osób
90 min
Karp po laotańsku
4 osób
45 min