danie główne

Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Rolowana lasagne z cukinią i orzechami
4 osób
35 min

Mule po marynarsku
2 osoby
46 min

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Grillowane żeberka z kukurydzą
4 osób
55 min

Sałatka tajska z grillowanym łososiem
4 osób
21 min

Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min

Marchwiowo-serowe racuszki z kminkiem
3 osoby
25 min

Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min

Zupa rybna Caldeirada
4 osób
40 min

Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min

Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min

Tarta z pomidorami
4 osób
90 min
A może zaproponuję coś innego?

Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min

Sałata z półgęskiem
4 osób
39 min

Sałatka z grillowanych szparagów z parmezanem i jajkiem na półtwardo
4 osób
30 min

Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min

Chłodnik pomidorowy z jogurtem
4 osób
85 min

Tartaletki z kremem orzechowym i owocami
4 osób
60 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min

Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min

Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min

Placki z quinoa, marchewki i pora
4 osób
65 min