składnik / mleko

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Sezamowe i makowe bułeczki maślane
4 osób
85 min

Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min

Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min

Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Tarta flanowa ze śliwkami
4 osób
50 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Clafoutis z marchewką i rodzynkami
4 osób
100 min

Papryka zapiekana z serem feta
4 osób
45 min

Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min

Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min

Fondant gruszkowy z karmelem z masy krówkowej
6 osób
110 min

Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min

Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?

Egzotyczne owoce z grilla
4 osób
16 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Placki z quinoa, marchewki i pora
4 osób
65 min

Tarta z pomidorami
4 osób
90 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Kurczak pieczony z ananasem i koprem włoskim
6 osób
80 min

Sałatka z kurczaka z mango i papają
4 osób
30 min

Dyniowy krem z łososiem
4 osób
30 min

Tarta prowansalska
4 osób
60 min

Tortilla z kabaczka i sera owczego
4 osób
45 min

Szaszłyki z szynki wieprzowej z ananasem, papryczką chili i kolendrą
8 osób
170 min