składnik / mleko

Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min

Sezamowe i makowe bułeczki maślane
4 osób
85 min

Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min

Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min

Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min

Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min

Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min

Tarta flanowa ze śliwkami
4 osób
50 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Clafoutis z marchewką i rodzynkami
4 osób
100 min

Papryka zapiekana z serem feta
4 osób
45 min

Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min

Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min

Fondant gruszkowy z karmelem z masy krówkowej
6 osób
110 min

Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min

Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?

Pikantny filet z piersi kurczaka z nadzieniem warzywno-migdałowym
4 osób
60 min

Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min

Dyniowy krem z łososiem
4 osób
30 min

Tarta z suszonymi pomidorami
6 osób
45 min

Quinoa z grilowanym bakłażanem
4 osób
50 min

Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min

Piernikowo-gruszkowy sernik w pucharkach
2 osoby
25 min

Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min

Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min

Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min

Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min

Japońska tempura z kwiatów cukinii
2 osoby
18 min