danie główne
Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min
Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Chili con carne
4 osób
50 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min
Stek wołowy z pieczarkami, sosem z whisky i prawdziwymi frytkami belgijskimi
4 osób
30 min
Czerwone curry wołowe z mlekiem kokosowym po tajsku
4 osób
45 min
Grillowane szaszłyki z kurczaka
4 osób
46 min
Szakszuka na śniadanie i nie tylko
1 osoba
20 min
Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min
Perliczka w cydrze z zapiekanką z kalafiora i cebuli
4 osób
60 min
Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Jajko cocotte z kozim serem
2 osoby
22 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Sernik na zimno z kwiatami i karmelem
6 osób
405 min
Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min
Tiramisu z kajmakiem i mango
6 osób
140 min
Rumiane kuleczki z dorsza i ziemniaków
6 osób
45 min
Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min
Rolowana lasagne z cukinią i orzechami
4 osób
35 min
Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min
Tortilla z kabaczka i sera owczego
4 osób
45 min
Karaibski deser bananowy
4 osób
15 min
Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min