składnik / cebula

Faszerowane warzywa
4 osób
70 min

Mule po marynarsku
2 osoby
46 min

Sajgonki z Sajgonu
4 osób
25 min

Karp po laotańsku
4 osób
45 min

Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min

Kolorowa sałatka z Krety podawana w chlebie
4 osób
10 min

Dyniowy krem z łososiem
4 osób
30 min

Zupa rybna Caldeirada
4 osób
40 min

Pierożki z kurczakiem w rosole
4 osób
120 min

Zupa krem z brokułów z wędzonym łososiem i mascarpone
4 osób
30 min

Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min

Klopsiki z cielęciny w lekkim sosie z mieszanką sałat
2 osoby
40 min

Tajine, czyli gulasz z jagnięciny, podawany z kaszą
3 osoby
105 min

Zupa z jagnięciny z warzywami i miętą
4 osób
165 min

Chili con carne
4 osób
50 min

Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
A może zaproponuję coś innego?

Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min

Bruschetta z szynką parmeńską i tapenadą
4 osób
25 min

Deser z grillowanych pomidorów z kandyzowanym imbirem
4 osób
23 min

Grillowane szaszłyki z kurczaka
4 osób
46 min

Mus z kiwi i rabarbaru
4 osób
115 min

Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min

Grillowana pierś z gęsi z sałatką z fasoli szparagowej
2 osoby
45 min

Szpinakowa frittata z kozim serem
4 osób
45 min

Chrupiące klopsiki z kurczaka z pikantnym sosem
4 osób
30 min

Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min

Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min

Dorsz z fetą w aromacie ziół i orzechów
4 osób
40 min