składnik / mleko
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sezamowe i makowe bułeczki maślane
4 osób
85 min
Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min
Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min
Tarta flanowa ze śliwkami
4 osób
50 min
Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min
Clafoutis z marchewką i rodzynkami
4 osób
100 min
Papryka zapiekana z serem feta
4 osób
45 min
Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min
Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min
Fondant gruszkowy z karmelem z masy krówkowej
6 osób
110 min
Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min
Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Małże Św. Jakuba (Przegrzebki) z karmelizowanym grejpfrutem
4 osób
25 min
Jagnięce udka szpikowane rozmarynem
4 osób
70 min
Tarta prowansalska
4 osób
60 min
Tajine z kurczaka z cytryną i czarnymi oliwkami
6 osób
105 min
Tarta z pomidorami
4 osób
90 min
Zupa rybna Caldeirada
4 osób
40 min
Karp po laotańsku
4 osób
45 min
Świeża sałatka z marchewką, papryką i tuńczykiem
4 osób
19 min
Papryczki jalapenos z niespodzianką
6 osób
30 min
Kurczak pieczony z ananasem i koprem włoskim
6 osób
80 min
Deser z owocami leśnymi, bitą śmietaną i kardamonem
4 osób
17 min
Zapiekanka z ziemniaków z serem kozim i tymiankiem
6 osób
70 min