składnik / mleko
Panierowane eskalopki z indyka z ziemniaczanym purée i sałatką z fasolki i pomidorów
4 osób
20 min
Sezamowe i makowe bułeczki maślane
4 osób
85 min
Gazpacho z koprem włoskim i prażonymi migdałami
4 osób
135 min
Brownies z bitą śmietaną i owocami
6 osób
50 min
Suflet z serem kozim i sałatą z żurawinowym sosem
4 osób
45 min
Galette po libańsku z bakłażanami i kolendrą
4 osób
60 min
Brzoskwiniowy flan
6 osób
75 min
Tarta flanowa ze śliwkami
4 osób
50 min
Chutney z pomidorów i czerwonych owoców z francuskimi tostami z piernika
8 osób
80 min
Clafoutis z marchewką i rodzynkami
4 osób
100 min
Papryka zapiekana z serem feta
4 osób
45 min
Zapiekanka z dorsza i szpinaku
6 osób
55 min
Ciastka francuskie z kremem waniliowym
8 osób
150 min
Fondant gruszkowy z karmelem z masy krówkowej
6 osób
110 min
Krem z krówek z chrupiącą bitą śmietaną
4 osób
20 min
Zapiekanka z cykorii
4 osób
70 min
A może zaproponuję coś innego?
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej
4 osób
50 min
Sałata z półgęskiem
4 osób
39 min
Indyjskie curry wieprzowe
4 osób
85 min
Duszona fasola po włosku
4 osób
40 min
Feta, ogórek i zioła ukryte w penne
4 osób
30 min
Zupa warzywna z dorszem
4 osób
55 min
Kaczka faszerowana w sosie kurkowo-pieczarkowym z białą rzodkwią
4 osób
145 min
Jajka na półmiękko z sałatką wiejską
4 osób
35 min
Szaszłyki wegetariańskie z kolendrowym pesto
4 osób
24 min
Tiramisu z kajmakiem i mango
6 osób
140 min
Tarta z suszonymi pomidorami
6 osób
45 min
Pucharki z serkiem waniliowym z kiwi i bazylią
4 osób
20 min